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Question 11      
Section 7.1; Does the County’s “no more than three adjacent tile failure” requirement apply to 
both the countywide portable outdoor test as well as the Area 1 portable in attenuated building 
test? 
 
Answer:   
Yes, the “no more than three adjacent tile failure” requirement applies to both Areas 1, and non-
Area 1 testing.  For clarification, no in-building testing will be performed as part of Coverage 
Acceptance Testing.   


